Saccottini cu trufe

de Bunica in Paste, 3 Oct 2013 | 3971 vizualizari

 

Saccottini cu trufe sunt paste cu umplutura de trufe.

 

INGREDIENTE

  • 250 g. saccottini cu trufe
  • 200 g. smantana pentru gatit
  • 200 g. branza tare rasa(branza de capra de la Delaco)sau cascaval
  • 2 linguri parmezan ras
  • 2-3 linguri ulei de masline extra virgin
  • o ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 1 varf lingurita rozmarin
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Saccottini cu trufe:

Intr-o tigaie calim  in uleiul de masline incins ceapa tocata marunt.

Branza rasa se amesteca bine cu smantana.O punem in tigaie si lasam sa fiarba la foc mic.

Pentru gust adaugam la sfarsit usturoiul zdrobit,sare,piper si rozmarin.

Intr-o oala de 3l. punem la fiert 2,500 l. apa cu sare si cateva picaturi de ulei.

Cand apa clocoteste punem pastele si lasam sa fiarba 5 minute.

Scurgem pastele si peste ele adaugam sosul.

Se serveste cu parmezan ras deasupra.

TIPS-URI

1

Daca nu suportati rozmarinul puteti pune condimentul dorit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saccottini cu trufe" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paste quatro formaggi